Over Gamesformotion

Van kinds af aan speel je. Alleen, samen. Met elkaar, tegen elkaar. Spelenderwijs ontdek je de wereld. Spanning, geluk, bluffen, winnen, verliezen…. het hoort er allemaal bij. Spelen staat dan ook bol van emotie en plezier. Hoe oud je ook bent. De wereld van het spel is hét speelveld van Gamesformotion. We bedenken spellen, geven ze vorm en inhoud. Inclusief een perfecte uitvoering voor een aantrekkelijke prijs.

We maken spellen op maat o.a. voor trainingen, reclamedoeleinden, de speelgoedbranche, het onderwijs. Om een boodschap over te brengen, een merkbeleving te onderstrepen of om een ingewikkeld verhaal begrijpelijk te maken. Daarnaast produceren wij spellen met onderdelen van chocolade voor de Retail.

Wat uw doel ook is, wij maken er een spel van.

How it’s Done – RTLZ

Ons team

Ben_Apon
Ben Apon

Bourgondische familieman, maar vooral gedreven om een idee om te zetten naar een goed, en communicatief spel. Ben zit graag bij de klant aan tafel te sparren over een spelconcept en de uitvoering.

Conny
Conny van Putten

Conny is zorgzaam en een echte aanpakker. Als office manager zorgt ze er elke dag voor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Daarnaast zorgt ze altijd voor een goede sfeer.

annet
Annet Zwerus

Annet zorgt voor de financiële administratie alsof deze van haarzelf is. Alles moet kloppen. Ze maakt facturen en zorgt voor de betalingen. Leuk vind ze het om de Amerikaanse klanten te servicen.

Sander_2
Sander de Jong

-Part-timer-

Motorrijder als de zon even schijnt, ook wel bekend als ‘de studio’ binnen de organisatie. Verantwoordelijk voor alles dat met vormgeving te maken heeft.